اتحاد ملی و انسجام اسلامی پاسخی به تهدیدات روزافزون دشمنان اسلام است
دولت نهم با اعتمادسازی در مسیر تحقق رهنمودهای رهبری گام بردارد
امام جمعه چابهار گفت: اتحاد ملی و انسجام اسلامی رمز پیروزی جهان اسلام است. حجتالاسلام "سید محمد موسوی" در خطبههای این هفته نماز جمعه چابهار با تبریک میلاد با سعادت پیامبر گرامی ( ص ) و امام جعفر صادق (ع) افزود: وی گفت: همه برادران اهل تشیع و تسنن در این منطقه مرزی کشور با حفظ وحدت، همدلی و با هوشیاری کامل اجازه نمیدهند اتحاد و آرامش موجود از بین برود. حجتالاسلام موسوی اظهارداشت:امروز با توجه به مسایل موجود بیش از هر زمان دیگر نیازمند به وحدت واتحاد هستیم. وی با تشکر از اقدام به موقع دولت در آزادسازی نظامیان انگلیسی گفت: امام جمعه چابهار همچنین اظهارداشت:از عملکرد دستگاه قضایی به خصوص در برخورد و دستگیری شهرام جزایری تقدیر میشود واینگونه مسایل نشانه اقتدار و ارزش نهادن به حقوق بیت المال است. وی گفت:از کلیه مسوولان شهرستان چابهار در ستاد نوروزی، به ویژه کنترل جادهها،اسکان مسافران و ارایه خدمات به ماسفران نوروزی به ویژه خدماتی که آموزش و پرورش و دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار ارایه داد تشکر می شود. |
۱۸ فروردین ۱۳۸۶ |
| |||||||||
|
نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: باید تلاش کنیم مصادیق و مولفههای بارز اتحاد ملی و انسجام اسلامی را شناسایی و در جهت تقویت هر چه بیشتر آنها در جامعه اسلامی گام برداریم.
جواد آرینمنش عصر روز پنجشنبه در "همایش اعضای بسیج مهندسین کشور" در مشهد افزود: امسال که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی نامگذاری شده، برخی افراد و جریانها در صدد خدشهدار کردن این موارد بسیار مهم و حیاتی هستند.
به گزارش ایرنا وی گفت: این اشخاص و جریانها در ادامه فعالیتهای خود از سنوات گذشته، سعی میکنند در قالب یک پروژه با ایجاد و یا دامن زدن به اختلافات و درگیریهای قومی، مذهبی و فرهنگی در کشور، به اهدافشان برسند.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت:
قشر دانشجو و فرهنگیان جامعه دارای یک سری مشکلاتی هستند و دولت و مجلس از هیچ تلاشی برای کاهش این تنگناها مضایقه نمیکنند، ولی برخی افراد با احیا کردن این سری تنگناها به آنها دامن میزنند.
وی گفت: در این راستا مجلس شورای اسلامی توجه خاصی به مشکلات فرهنگیان داشته و به عنوان مثال اعتبار آموزش و پرورش از چهار هزار و ۲۰۰میلیارد تومان پارسال به هشت هزار میلیارد تومان برای امسال افزایش یافت.
آرین منش در ادامه، مهمترین مصوبات دو هفته گذشته مجلس شورای اسلامی را استانی شدن انتخابات مجلس و برپایی همزمان انتخابات مجلس شورای اسلامی و رییس جمهوری ذکر کرد.
وی در توضیح مصوبه استانی شدن حوزههای انتخابیه مجلس گفت: در این فرآیند بر خلاف روال کنونی، مانند انتخابات مجلس خبرگان رهبری یک فهرست واحد از نمایندگان نقاط مختلف استان ارایه شده و مردم به آنها رای میدهند.
او اظهار داشت: این مصوبه برای بررسی بیشتر به شورای نگهبان ارسال شده و ظرف چند روز آینده باید نتیجه نهایی آن اعلام شود.
وی گفت: تجمیع انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی، کاهش چهار ماهه عمر دولت نهم و افزایش هفت ماهه دوره مجلس هفتم برای نیل به این امر به احتمال زیاد چون مغایر مفاد قانون اساسی است، مورد تایید شورای نگهبان قرار نمیگیرد و به مجلس بازگشت داده میشود.
او اظهار داشت: با توجه به اصرار زیاد مجلس بر تحقق این امر، مصوبه بعد از عودت، برای بررسی بیشتر به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال میشود.
وی که خود را از مخالفان این مصوبه در مجلس دانست ادامه داد: تجمیع این دو انتخابات صرف نظر از صرفهجویی در وقت و هزینهها، صد در صد مخالف چهار اصل قانون اساسی بوده و به مصلحت کشور نیست.ک/۲
سال 86 در حالی بعنوان " اتحاد ملی و انسجام اسلامی " از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شد که روابط عمومی ها در محقق نمودن این شعار نقش ویژه ای را برعهده دارند .
روابط عمومی در اتحاد ملی و انسجام اسلامی در وهله اول دنبال آفرینش تحرک،شور،امید و مشارکت فکری مردم در فرآیند توسعه و ایجاد زمینه برای مشارکت فیزیکی در مراحل بعدی است.
به تعبیر دیگر،روابط عمومی در محقق نمودن این شعار به دنبال هدایت افراد به سمت" توده تنها" نیست تا افرادی تأثیر پذیر باشند و خودشان را با جماعت همرنگ سازند بلکه هدف روابط عمومی بعنوان یکی از مراکز پخش پیام در سطح جامعه،هدایت افراد به سمت مشارکت فکری فعال در امور اجتماعی،ابراز واکنش در برابر پیام های روابط عمومی و اظهار نظر در این خصوص است تا روابط عمومی،فعالیت های خود را با افکار عمومی هماهنگ سازد.
کار دیگری که روابط عمومی در اتحاد ملی و انسجام دارد کمک به ایجاد ارتباط واقعی ،تنگاتنگ و اصولی بین ملت و دولت است. از آنجا که در اتحاد ملی و انسجام،تکیه بر نهاد های منسجم تا افراد است،لذا در عملکرد نهاد ها برای توسعه،سطح اشتراک عمومی حائز اهمیت است.
در این میان روابط عمومی بعنوان یک پل ارتباطی مهم جلوه گر شده و با تبادل اطلاعات میان ملت و دولت،اطلاعات آنها از همدیگر را بهنگام و ملموس می سازد. جلب مشارکت مردم،کارکرد دیگر روابط عمومی در اتحاد ملی و انسجام اسلامی است. دراینجاست که کارگزاران روابط عمومی در نقش بازیگران سیاسی ظاهر می شوند و ارتباط خاصی را بین دولت و جامعه برقرار می کنند که می توان از آن به نام " ارتباط سیاسی " یاد کرد.
یکی از شیوه های مشارکت،نظر خواهی است که از ارکان روابط عمومی محسوب می شود، سنجش افکار عمومی این امکان را فراهم می آورد تا روابط عمومی،دیدگاهها مردم را در اختیار مدیریت سازمان و برنامه ریزان قرار دهد و از این طریق،نظارت مردم در تصمیم گیری ها دخالت داده شود.
روابط عمومی از این طریق به افزایش میزان مشارکت مردم در امور کمک می کند و می توان اینطور بیان نمود که روابط عمومی از طریق ایجاد امکان مشارکت عمومی مردم در امور مربوط به خودشان نقش بارزی را در تحقق اتحاد ملی و انسجام ملی ایفاد می کنند.
نقش روابط عمومی در این خصوص به ویژه در شرایطی که جامعه در حال پیمودن دوره گذر از مرحله رشد اقتصادی به مرحله توسعه باشد،بارزتر و پررنگ تر می شود چرا که نیل به توسعه بدون مشارکت فعال مردم میسر نمی شود.
به بهانه سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی
یکی ازعذاب های بزرگ دنیایی که ما ازآن غافلیم ،
وجود اختلاف در بین مردم یک جامعه ونزاع وکشمکش میان آنهاست.
خداوند درقرآن کریم دراینباره می فرماید:
بگو او می تواند ازبالای سرتان یا زیرپاهایتان عذابی برشما بفرستد
یا شما را گروه گروه گرداند( ودچارتفرقه سازد).
انعام/65
جامعه ای که نسبت به احکام اسلامی قدردان نباشد وآنها را پاس ندارد،
درباره نعمت نظام وحکومت اسلامی ناسپاسی نماید،ونسبت به ولی امر
ورهبر خود وفادار نباشد مؤاخذه خواهد شد. مؤاخده اش این است که
بینشان ایجاد اختلاف وچنددستگی میشود وبه جان هم می افتند وهرکدام
درطرد وحذف دیگری تلاش میکند. کمترین ضرراختلاف وچنددستگی
نیزاین است که جامعه درجا میزند وبجای آنکه فرصتها،نیروها و
امکانات،صرف پیشرفت جامعه شود صرف اصطکاکها وتقابلهاوخراب
کردن یکدیگرمیگردد.ازاین روحقیقتا این،یکی ازبزرگترین عذابها و
بلاهای الهی است که ممکن است برجامعه ای نازل گردد،وماازاین امر
غافلیم.غفلت هم تا آنجا است که این تشتت ها را نه تنها بلا و عذاب
نمی بینیم،که فکرمیکنیم تکثرگرایی ووجود احزاب مختلف وبه جان
هم افتادن،یکی ازمصادیق مهم پیشرفت است،واسم آنرا هم « توسعه
سیاسی» میگذاریم! این بدترین نوع تباه کاری است؛ تباه کاری و
خسرانی که انسان آنرا عین نیکوکاری وصلاح می پندارد!قرآن کریم
دراینباره میفرماید:
آیا شما را اززیان کارترین مردمان آگاه گردانیم؟ آنان کسانی هستند که
تلاششان درزندگی دنیا به هدررفته وخود می پندارند که کارخوب انجام
می دهند! (کهف/103و104)
ما نیزکارمان بجایی رسیده که خودمان ازکیسه بیت المال مسلمین پول
خرج میکنیم تا اختلاف وچنددستگی ایجاد شود!به اسم«توسعه سیاسی»
پول می دهیم که احزاب درست شوند وبجان هم بیفتند وهریک دیگری
را تخریب کند! ای کاش دست کم این همه،ازاموال شخصی و ارث و
میراث پدری این « توسعه گران» بود،ولی تأسف مضاعف ازاین است
که با پول بیت المال این کارها انجام میشود.پولهایی که بایدصرف فقرا
ونیازمندان ومسائل ومشکلات جامعه شود،به احزاب میدهند تا جنگ و
دعوا راه بیندازند ونامش را هم توسعه سیاسی میگذارند وآنرا از
افتخارات خودشان میشمارند! این درحالیست که قرآن این دسته بندیها،
گروه گرایی ها وجناح بازیهایی را که باعث میشود مسلمانان نیروهای
خود را برضد یکدیگربه کارگیرند وبه تخریب هم مشغول شوند،یکی
ازعذابهای بزرگ الهی در این دنیا می شمارد!
«علامه مصباح یزدی»
محرم 1383
به اعتقاد مسوولان و مدیران استان آذربایجان شرقی نامگذاری امسال به نام سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی ازسوی رهبر معظم انقلاباسلامی به هنگام ضرورت تاریخی در شرایط کنونی است.
این افراد معتقدند در شرایط حساس کنونی داخلی و بینالمللی حفظ اتحاد و یکپارچگی آحاد ملت در برابر زورگوییها و خواستهای غیر منطقی آمریکا و غرب از ایران بسیار حیاتی و ضروری است.
مدیر کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت اتحاد ملی در داخل کشور، گفت: درابعاد داخلی وحدت قومی، سیاسی، مذاهب اسلامی و ادیان الهی، وحدت تاریخی و جغرافیایی برای کشور گستردهای چون ایران ازاهمیت بسزایی برخوردار است.
اباصلت سیاح افزود: هر یک از بندهای فوق بااتصال به یکدیگر، اتحاد ملی را تحقق بخشیده و هر یک از این حلقهها به منزله زنجیری مستحکم و پایداری است که انسجام سیستم و جامعه را به دنبال دارد.
وی تصریح کرد: مسوولان و سیاستگذاران با ظرافت خاص باید در مقوله اتحاد ملی عمل کنند چرا که تقویت توازن و حساسیت به همه اجزای تشکیل دهنده آن با توجه به وزنشان میباشد.
سیاح با اشاره به توطئههای دشمنان در خصوص ایجاد شکاف و خدشه قومی در ایران و حرکتهای تخریبی علیه اتحاد ملی، گفت: چنین حرکاتی اعم از زمینه سازی، اهانت به اقوام و تحریک احساسات از ناحیه هرکس، مقام، دسته و گروهی که باشد به ضرر منافع ملی و در جهت مخالفت با هدفگذاری مقام معظم رهبری است.
وی خاطرنشان ساخت: نامگذاری امسال به نام اتحاد ملی بدون تردید ضرورتی اجتناب ناپذیر برای کشور اسلامی ایران میباشد.
سه تن از نمایندگان مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی نیز بر این باورند که با توجه به شرایط کنونی بینالمللی که قدرت های زورگوی جهانی نظام اسلامی ایران را در ارتباط با پرونده هستهای به چالش کشیدهاند، نامگذاری سال ۸۶از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال "وحدت ملی و انسجام اسلامی" بهترین انتخاب و گزینه است.
این نمایندگان ایجاد اتحاد ملی را بیش از پیش بین صفوف ملت را یک ضرورت تاریخی و تعیینکننده دانسته و برضروت تحکیم وحدت ملی در دفع تهدیدهای دشمنان تاکید کردند.
حجتالاسلام سیدمحمدرضا میرتاجالدینی دراین ارتباط به خبرنگار ایرنا، گفت:
نامگذاری سال ۸۶از سوی معظمله با توجه به اهمیت حفظ دستاورد بزرگ فناوری هستهای برای ملت ایران، یک انتخاب دقیق و حساب شده است.
وی، با اشاره به رخدادهای تاریخ معاصر ایران و گذراندن بحرانهایی چون مشروطیت، ملی شدن صنعت نفت، انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی، دستاورد بزرگ کسب فناوری هستهای را یک پیروزی درخشان دانست که حفظ وباروری آن نیاز به وحدت ملی و انسجام اسلامی دارد.
میرتاجالدینی، انسجام اسلامی را نیز بهترین شیوه برای غلبه برمشکلات جهان اسلام دانست که ابرقدرتها رااز دست یابی به اهداف شوم و پلید خود در جهان اسلام باز خواهد داشت.
عشرت شایق، دیگر نماینده مردم تبریز، آذرشهر واسکو در مجلس شورای اسلامی نیز اتحاد ملی را نشاندهنده اهمیت و جایگاه این امر در عرصههای داخلی و بینالمللی دانست و گفت: دشمنان ایران اسلامی به همین دلیل تلاش خود را جهت تضعیف وحدت ملی و خدشهدار کردن یکپارچگی ملت ایران به کار گرفتهاند.
وی، ایجاد فتنههای قومی و درگیریهای مذهبی در کشورهای مختلف را جزو سیاستهای کهنه و همیشگی استعمارگران برای سلطه بر منابع اقتصادی و منافع سیاسی کشورها دانست و افزود: تجربه نشان داده است که شکستن وحدت ملی در هر کشور مقدمه فرو ریختن سایر ساختارهای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی تشکیل دهنده ملتها و دولتها میباشد.
شایق، با اشاره به نقش رسانهها در حفظ وحدت ملی، افزود: مسولین فرهنگی و سیاسی کشور باید به وظیفه خطیر خود در این رابطه واقف بوده و ضمن تلاش در جهت تقویت وحدت ملی از هر گونه اقدام تفرقه افکنانه و مشکوک جلوگیری کنند.
محمدحسین فرهنگی دیگر نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی نیز در این رابطه با اشاره به شرایط فعلی داخلی کشور و شرایط حساس جهانی، مناسبترین و ضروریترین ایده برای پیگیری در سال ۸۶را دو عنوانی دانست که مقام معظم رهبری بطور دقیق و هوشمندان مطرح کردهاند.
وی گفت: مقابله با تهدیدات مختلف علیه جمهوری اسلامی با ایجاد اتحاد و انسجام داخلی در برابر ادبیات زورگویانه و تهدید آمیز قدرتهای بینالمللی امکان پذیر است.
فرهنگی تاکید کرد: در این رابطه مهمترین ابزار و فرصت برای جمهوری اسلامی ایران انسجام بین صفوف و اتحاد بین آحاد مردم کشور است.
وی، بااشاره به تاکیدات امام خمینی (ره) در وصیت نامه خود درخصوص وحدت، یادآور شد: ضرورت تداوم انقلاب اسلامی نیازمند وحدت داخلی است و بدیهی است که قدرتهای زورگو در برابر اتحاد ملی نمیتوانند به اهداف غیر قانونی و غیرمنطقی خود دست یابند.
فرماندار شهرستان اهر نیز معتقد است، تا زمانی که اتحاد و همدلی بین مردم و مسوولان در جمهوری اسلامی است، توطئههای دشمنان علیه کشور نقش بر آب خواهد شد.
صفر اصغری گفت: هر چه دشمنان سعی در تضعیف و تهدید انقلاب ما میکنند خود رسوا شده و انقلاب اسلامی استوارتر از پیش به حیات خود ادامه میدهد.
نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: انسجام اسلامی یکی از بهترین راهها برای پس گرفتن حقوق تضییع شده جهان اسلام از استکبار جهانی است.
ولیالله دینی افزود: وحدت، حلقه مفقوده دولت مردان کشورهاست وعنصر حیات بخشی برای بقای انقلاب اسلامی به شمار میآید.